Terug

KPN

KPN is sponsor en fan van heel schaatsend Nederland!

Wanneer het vriest, ontdooien wij als Nederlanders. Omdat de schaatssport zo’n verbindende kracht heeft, is KPN sponsor van de Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond (KNSB). Zo helpen ze alle schaatsliefhebbers vooruit: professionals als Sven Kramer, schaatsers op natuurijs én kinderen die hun eerste slagen maken.

Schaatsen is een populaire sport die bijna heel Nederland in beweging krijgt en samenbrengt – zeker als er natuurijs ligt. Met het sponsorschap van het schaatsen, wil het oer-Hollandse KPN zich niet alleen verbinden met Nederland, maar vooral ook bijdragen aan de ontwikkeling van de Nederlandse schaatssport in de meest brede zin van het woord. Zo zorgen ze ervoor dat iedereen kan genieten van het schaatsen. Actief op het ijs, als supporter naast het ijs of voor de tv.

KPN ondersteunt een groot aantal disciplines en niveaus binnen de schaatssport. Van marathon tot shorttrack, van ploegenachtervolging tot schaatsen op natuurijs. En wanneer er geen ijs ligt, sponsoren we inline skaten.

Rol House of Sport

House of Sports adviseert en begeleidt KPN in haar sponsor activaties rondom het schaatsen; van de strategie tot en met de uitvoering. Bekijk hieronder snel de cases!